022

Sidste år skrev min veninde om den “Tibetanske hvidløgskur” på sin blog. Jeg kan huske, at jeg lige lurede lidt på den og tænkte, at den virkede da harmløs nok. Du kan læse om den her

eller her:

http://dagenslyspunkt.dk/2013/05/26/tibetansk-hvidlogskur/

Som I kan se hjælper kuren mod rigtig mange gode ting.

Jeg havde dog en bestemt ting jeg gerne ville prøve af. Det var om kuren kunne fjerne min kroniske bihulebetændelse om vinteren.

Jeg hørte også ekstra ting om den rundt omkring. For eksempel kunne den give mere energi, afhjælpe eller fjerne herpes (en sygdom, der er utrolig svær, at komme af med, når du først har fået den. Heldigvis har jeg ikke selv prøvet det, men kender mange der har, da hele 70% af Danmarks befolkning har sygdommen i udbrud eller liggende latent i kroppen).

Jeg var dog spændt på om jeg kunne huske, at tage mine dråber tre gange om dagen… men det kunne jeg.

Pipetteflasker købte jeg i helsekosten.

De eneste jeg vil fraråde at tage kuren, er folk på blodfortyndende medicin, da hvidløg også er det.

Første fase var at lave kuren. Man må ikke bruge metal til pillearbejdet med alle hvidløgene. Jeg klarede det med en plastik kniv og tålmodighed.

021

Jeg satte “dråbe”skemaet op på køleskabet og krydsede af. Så jeg ikke skulle tænke “Har jeg nu taget de der 5 dråber til frokost i dag eller var det i går?”.

Første uge blev jeg mere tørstig og det jo ikke dårligt, at komme til at drikke mere vand. I sær ikke for sådan en som mig, der ofte glemmer det.

Efter 10 dage havde jeg en formiddag, hvor jeg virkelig havde det dårligt. Følte mig svimmel og nærmest fuld, det hele kørt rundt og jeg blev i sengen. Lidt influenzaagtigt. Fik af vide af veninden, at det var symptomer på udrensning og forsatte.

På et tidspunkt havde jeg det faktisk sådan, at jeg følte det som om at bihulerne løsnede det de havde holdt på i årevis. Så blev der også udrenset der. Jeg mener faktisk, at jeg er kommet helt af med bihulebetændelsen. Det så fantastik, i stedet for den årlige penicillin kur.

I det hele taget forsvandt flere småting og jeg følte mig bare så sund. Jeg oplevede en jul uden snot, undskyld udtrykket.

Når man har taget kuren i 14 dage efter skemaet, så skal man forsætte med, at tage 25 dråber i et glas vand 3 x gange dagligt til der ikke er mere essens tilbage. Det viste sig, at hele min kur faktisk varede 3 måneder, det var jeg ikke lige forberedt på, men det gjorde ikke noget.

Min datter har også gennemført og fået fjernet mærkelige småskavanker hun havde og som jeg tror mange går rundt med.

Så jeg kan kun anbefale den. For eksempel, hvis du går og småskrænter lidt og det tager alt din gode energi(til f.eks. at komme dig over en stress periode).

Har du stress, kan mange dumme følgesygdomme støde til. Betændelsestilstande og dårligt immunforsvar er noget af det første.

Så har du mod på det så fat plastikkniven 😉 og har du nogle spørgsmål så spørg endelig eller skriv til Tine fra linket.