013

Fotoerne er fra mine mindfulness vandreture langs Isefjordstien

En mindfulness vandretur er en tur, hvor man lave nogle mindfulness øvelser, det kunne være lidt yoga, en meditation, eller en snak om nogle af principperne indenfor mindfulness f.eks accept. Eller en lille skriftlig opgave.

 

026

Et kik ind til Rørvig havn, som vi har forladt.

Selve turen er mindfulness i sig selv! på den måde, at vi tager hensyn til hinanden og indretter os i en god gå rytme.Ikke en, hvor vi haster af sted på en snorlige række, hvor der ikke er muligheder for at snakke, som jeg nogle gange har oplevet på andre arrangerede ture.

027

Smuk udsigt over Isefjorden.

Turen skal gerne give en en følelse af tid nok, ro og afslappet-hed.

038

Undervejs er der masser af botanik jeg ikke kan lade være med at snakke om

Men også gerne, at man afslutter dagen med, at have fået nogle personlige indsigter og brugebare værktøjer. Som man kan forsætte med derhjemme eller på arbejdspladsen.

042

Hvad vi spiser har også stor betydning på vores velbefindende. Så vi spiser frokost på Marbjergaard, der er et økologisk spisested, der bruger masser af dejlige grønsager om du vegetar eller kødspiser.

Det at vandre er en kendt måde, at gå sig ud af sine bekymringer eller problemer.

061

Undervejs skal vi op i det store fugle-tårn ved fuglereservatet Hov vig, som vi vandre lige igennem.

Nogle tager til udlandet og går på pilgrim ruter for, at få personlige indsigt. Men man kan jo starte herhjemme alene eller i fællesskab i vores dejlige danske natur.

075

Sjælden sommerfugl ved Hov Vig

Når man vandre eller cykler kan sjælen følge med og sanserne blive berørt.

077

Vi slutter i Nykøbing.Nykøbing. Sj hvor vi tager bussen tilbage til Rørvig efter 10.km motion. I den fri natur af veje, hvor der ikke hele tiden kommer biler.

 

Jeg har i denne måned 4 mindfulness vandretur, hver søndag i juli. Den næstsidste imorgen, hvor temaet er ENERGI. Du kan læse mere om dem der: https://mind4nature.dk/mindfulness-vandreture-og-spis-paa-marbjergaard-forkael-dig-selv-i-sommerferien/