For et stykke tid siden blev jeg kontaktet af TV2east, som gerne ville lave en udsendelse om “vild mad fra skoven”. Det skulle sendes ugen før efterårsferien og lokke folk ud og samle i efterårsferien.

Egentlig ville de helst lave et program om svampe, men dem var der ikke så mange af på daværende tidspunkt.

Så vi fandt sammen ud af hvilken urter/bær man kunne samle og nogle rette jer kunne tilberede.

Den dag de kom og filmede tog næsten godt ved 6 timer, det tænker man ikke over når, det man ser fylder noget omkring 10 min.

Men det var sjovt at være med, især fordi det var mine ynglings emner, madlavning og at samle noget ind i naturen.

I min skoletid valgte jeg madlavning , som tilvalg og gik til eksamner i det. Efter min skoletid gik jeg på aftenskole i det og senere er det familien det gået ud over 😉 og fornylig stod jeg så foran et stort kamara og lavede mad.

Se udsendelsen her:

http://www.tv2east.dk/video/2012-10-07/vild-mad