10885373_506454032831220_5286599362330713007_n

 

I dag har jeg deltaget i denne begivenhed igennem facebook. Det handler om, at så mange som muligt planter et træ til moder jord. Give et træ tilbage til naturen. En rigtig fin ide, jeg kun kan tilslutte mig.

Her er et uddrag af hvad de selv skriver:

PLEDGE TO PLANT – EARTH DAY, APRIL 22, 2015” Be a part of the biggest grass-root effort in history by planting a seed/tree as a “give back” to Earth.

It’s an old Native American tradition that when you take something from the Earth, you must put something back. Earth Day 2015 will be a global “give back to Earth” event, as an “offering” for all the planet gives us

033Jeg har så valgt et tempel træ (Ginkgo Biloba). Ikke hjemmehørende i dansk natur, det stammer fra Kina. Men i min “Mindfulness have” passer det rigtigt godt ind og jeg har længe ønsket mig sådan et.

Det får snart lysegrønne vifteformede blade(som faktisk er nåle) og til efteråret får det en flot efterårs gule farve.

Træet medicinske virkning bruger man til at afhjælpe demens.
035Jeg har henvendt mig til de to nærmeste planteskoler, for at høre om de ville donere et træ til en god sag, men ingen af dem har svaret min mail. Så nu har jeg selv købt det.

Det min drøm at få en bænk, der går rundt om hele træet med tiden. Så kan deltagere på mine kurser sidde flere rundt om træet og meditere sammen. Men det kan også være det ender med en bænk på begge sider. På den ene side, kan man  så sidde tæt på hønsene og nyde deres lyde og iagttage dem.

036

 

Til den anden side, får man få en fin udsigt ud over marken.

Håber rigtig mange kursister, deltagere på “stille dage”, stressramte på en session, familie og venner vil komme til, at nyde at opholde sig i nærheden af dette gamle magiske træ.

Der er fundet forhistoriske spor af træet mange steder på Jorden. De fossile fund viser, at træet fandtes i sin nuværende form for mere end 150 millioner år siden, hvilket betyder, at det er det ældste nulevende træ, der kendes.