Jeg håber, at I alle har haft en god jul, med nogle gode fridage. Nogle af jer har måske stadig juleferie.

Her gik julen godt, jeg havde glæde af min voksne datter, der boede her et par dage. Jeg var helt bange for, at man ville lukke for at københavnerne kunne rejse hjem på juleferie, men det skete heldigvis ikke.

Jeg har hyggede med at se film, læse i min bog, høre podcasts, gå ture, lave mad og slappe af.

I mange år har jeg sagt, at det ikke er jul før jeg har set Disney juleshow. Ja, så barnlig er jeg. Men det havde jeg slet ikke lyst til i år, så i stedet hyggede vi med, at se skønne “ Emil fra Lønneberg “, altså “Jul på Katholt”. Mange af mine værdier har ændret sig det sidste års tid, også hvad jeg vil se af film.

Se her Jeppe Søes barnlige begejstring over at besøge katholt, det kunne have været mig. Når Sverige åbner op igen vil jeg se Katholt 😂

Senere så vi “Alene hjemme 1.”……Tænk, at den film er 30 år gammel, den er næsten også en fast tradition herhjemme.

Vi fik spist den lækreste vegetar “steg”,  så vi led ingen nød. Opskriften får du HER. Mange mennesker ville dø, hvis man ændrede på deres traditionelle julemad. Herhjemme afprøver jeg hver jul en ny vegetarsteg. Dog er tilbehøret altid kartofler, sovs og rødkål. Til dessert fik vi som mange andre, min livret Ris ala mande, som der skal være rigeligt af. Helst til tre dage 😂

Fotoet er taget af Stinna Gulmand Marker
1. Juledag nød vi det fantastiske smukke vejr der var, med hundeluftning ved Sorø sø. Vi var bestemt ikke de eneste og det glæder mig, når folk finder ud i naturen.
 

Man har lavet en stor undersøgelse i England, hvor man fandt ud af, at mindst to timer i naturen om ugen, havde en gavnlig effekt på. Du behøver ikke at motionere, snare tværdigmod. 

Senere så vi den romantiske juleklassiker “ The Holyday”, med det skønneste engelske hus. Kan I huske det, jer der har set filmen? Læs her hvordan de byggede huset på kort tid.

Imorges hyggede jeg mig med denne immunbooster, den smagte rigtigt godt, så den vil jeg gerne anbefale.