-men også en fortælling om at tabe sig

Lige nu, hvor det er så moderne, at snakker om at gå den modsatte vej.

Altså blive mere og mere vegetar eller veganer, så går jeg altså den modsatte vej.

Ja, det er mit liv lige nu, jeg er dog ikke blevet helt kødspiser og det heller ikke for at være på tværs.

Det hele startede for ca. 2 år siden, hvor jeg fik fjernet min livmoder. Det betyder, at man hurtigt går i overgangsalder. Der gik tre dage for mit vedkommende. Det betød også, at jeg pludselig begyndte at tage på. Ret meget, det stressede mig ret meget. Der er meget der kan stresse os mennesker, men det var en følelse af at der var ting i min krop, der pludselig fungerede på en helt anden måde.

Året efter fik jeg to nye hofter og har været inde i en ret inaktiv periode, hvilket ikke gjorde det nemmere at tabe sig.

De ting jeg plejede at gøre, hvis jeg ville tabe mig fungerede ikke mere .

Jeg prøvede forskellige slankekure og de virkede slet ikke, nu begyndte jeg at blive lidt mere stresset omkring det her.

På et tidspunkt var jeg også indlagt med en infektion, for det ikke skal være løgn. Her mødet jeg en sygeplejske, der tiggede og bad mig om at spise noget animalsk protein for der lå jeg ret lavt. Jeg fortalte hende, at jeg havde været vegetar i 10 år og det var faktisk anden gang i mit liv. Første gang var jeg det i 12 år. Så jeg holdt fast i at være vegetar, men undrede mig over hendes reaktion.

Kort efter hører jeg en podcast med en kvinde, der havde taget vildt mange kilo på ved en graviditet. Hun fortalte om hormonernes betydning og det fik noget til ringede hos mig. Jeg havde ikke været gravid, men var gået i overgangsalder, hvilket jo også handlede om hormoner, bare lidt i den anden ende af skalaen.

Hun fortalte også om, at hun var vegetar og drømte om veganer og rawfood mad, men det var slet ikke det hendes krop havde brug for, for at kunne tabe sig.

Det var animalsk protein, dog med en masse grønsager.

Der var den igen, den det med det animalske protein.

Du kan købe og læse om hendes kur.

Jeg begyndte, at spise efter hendes kur og ganske rigtigt, nu begyndte jeg endelig at tabe mig. Jeg spiser stadig ikke andet end lidt hvide fisk, laks, rejer og kylling.

I kuren er det heller ikke alle grønsager der er ok, men der er en masse man kan spise los af f.eks broccoli, courgetter, agurk, svampe, rød peber, salat og bønner.

Det gjorde jeg en periode og nu kan jeg også holde vægten selvom jeg spiser meget mere end det der er foreslået i kuren.

Så det er lidt underligt, nærmest komisk, at begynde at spise kød igen efter så mange år og når alle folk, lige nu går i en anden retning.