vild mad 2

 

I dag har jeg bare været så glad. Tænk for 10 år siden flyttede jeg på landet for, at lave en kursusvirksomhed. Men så skete der så mange andre ting. Jeg fik mig et drømme job, som naturvejleder og min mand fik også job ude på landet.

Men nu er der andre muligheder i spil, så nu i dag gik min gamle drøm gå i opfyldelse.

Jeg har nu været selvstændig i 14 dage og i dag var der 14 skønne urteinteresserede kvinder til “Vild mad for begyndere” arrangementet.

 

mig og urter

 

Vi startede med en kop brændenælde te og byttede ideer, erfaringer og viden på lige den måde jeg havde haft i tankerne. Alt efter, hvor meget vi hver især vidste om emnet. Lige som man har gjort siden tiderne morgen.

vild mad 1

 

Man kunne næsten heller ikke have drømt om bedre vejr. Skoven var så smuk i sin forårs dragt

vild mad 4

 

Tilbage igen smagte vi på mælkebøttesaft, ramsløgspesto, Brændenælde Mojo, grøn salat, urtedeller, brændenældebrød og mandel muffins med viollikørglasur.

Op skrifterne kommer på bloggen her meget snart og vil være, at finde under kategorien “opskrifter”. 

 

vild mad 5

 

I drivhuset kunne man søge mere viden i urte bøgerne.

Tak til alle der var med til at bidrage til, at dette blev en skøn dag. Men jeres fine energi hver især. Jeg er helt rørt!