bog

I dag kom posten med denne hyggelige pakke, jeg havde ventet spændt på.

Signe Wennebergs nye bog “Flora´s blomsterbog, som jeg har fået lov at få til, at skrive om på min blog. TAK Signe.  Mit første indtryk er en hyggelig bog med et lækker design. Har bladret i den og læst lidt hist og pist og vender tilbage, når jeg har læst hele bogen. Så skal I få en ordentlig boganmeldelse.  Men kan rigtig godt lide grafikken og den måde den er sat op.

frø

En lille ekstra gave, en frøpose med nogle blomsterfrø, en opmærksomhed på to udstillinger og den lille berømte pixibog også af Signe Wenneberg om at holde høns. Den glæder jeg mig også til at læse, for nu har jeg hørt så meget om den og ikke mindst fordi vi overvejer at få høns.

bøgemad

Her er så et lille eksperiment til min frokost. Æggemad bestående af hjemmebagt rugbrød(syntes bagernes er alt for dyre), bøgeblade, tomatskiver, pesto og hvidløgsspire klip. Det kan anbefales.