uld

Sponsoret indlæg

I dag har jeg været så heldig, at få en “pakke” tilsendt fra Svanebutikken. Pakken indeholdt et sæt uld/silke undertøj og et par uld-sokker.

Det er nemlig blevet den tid på året, hvor jeg går med uldundertøj. For det meste er det kun uld trusser jeg har på hver dag på denne tid af året. Men skal jeg være udendørs i mange timer, så er det hele sættet.

Undertøjet er ikke noget der kradser. Ofte har jeg uld-undertøj udenpå almindeligt undertøj. Men dette er dejligt blødt på grund af at det er blandet med silke.Så du behøver ikke andet end dette.

Uldundertøj er noget man kan bliver afhængig af. Man siger:” er du først begyndt på at bruge det, så skal du blive ved hele vinteren”. På den måde undgår du at fryse og beskytter dig mod blærebetændelse og  lungebetændelse.

Som “gammel” naturvejleder går jeg med det fra cirka oktober til marts.

Kulde er i hvert-faldt ikke noget, der skal forhindre mig i at komme ud og nyde skoven i snevejr eller efterårs blæsevejr. Ud skal jeg hver dag og klare tankerne. Det er det bedste efter en lang arbejdsdag.

Jeg hader at fryse, så jeg hopper gladeligt i uldeundertøj. Normalt er uldundertøj ikke det mest sexede, men netop dette chemise sæt syntes jeg har et usædvanligt feminint look.

Uldsokkerne indeholder 90% uld og er gennemprøvet hele dagen, de er dejlig varme. Jeg tror de bliver “stjålet”af min datter, der ofte har kolde tæer. Eller måske skal jeg købe hende et par, som jeg kan give hende i adventgave.Desværre har vi ikke en mormor mere i familien , der kan strikke uldsokker, men disse er et godt alternativ.

Heldigvis kan det hele vaskes i maskinen på et uldprogram, med vaskemiddel til uld/silke tøj.

Du kan købe det her

Jeg kan kun anbefale dette sæt og disse sokker. Jeg syntes det er så fint at man godt kan give det i julegave.