anemone træ

Det altså lige nu jeg vil opfordre alle til at tage ud og nye skoven i dens Anemonedragt

3 slags anemoner

Her er et meget sjældent syn, nemlig de tre Anemonetyper der findes på samme plet. Blå som normalt er den første Anemone, der blomstre og kun findes steder med kalkrig jord. Den almindelige hvide og gul.

gule anemoner

Her er den gule, flot lyser den også op i skovbunden.

 

mig og anemoner

Her er så også en af de øvelser jeg vil opfordre til. Ja det jo ligefrem noget man bare for lyst til helt af sig selv. At lægge sig ned i tæppet af Anemoner. Det er dejligt livsbekræftende. Følelsen af sol og forår. Jeg ved ikke hvordan i har det med sådan noget, men jeg får et helt sug i maven. Mine minder går tilbage til skovture i Dyrehaven eller bare tilbage til at min mor lever. Vi havde en fast aftale om at når der kom Anemoner i skoven, der ligger overfor hvor jeg bor, så kom hun på weekend.

Gør det nu, tag ungerne med og lad dem plukke en masse buketter, der er nok af dem. Eller tag ud alene og læg dig og kik op i den blå himmel. Eller tag kærsten med og se om i kunne blive lidt romantiske der midt i Anemoneskoven 😉

anemone mig