Sponseret blogindlæg.

”Go og nem Vegetarmad” af Signe Lykke.

veganer-2

Jeg mødte Signe Lykke sidste år, hvor vi stod på messe sammen. Jeg opfatter hende, som noget af en energi bombe der har gang i mange ting og dette er hendes 4 kogebog.

Jeg har siden fulgt Signe Lykke på facebook og da jeg læste om hendes helt nye kogebog, spurgte jeg om jeg måtte anmelde den.

Måske vil du godt lave veganer mad, men kan ikke rigtig komme i gang og syntes det er besværligt. Det er det ikke efter denne bog. Har du først alle ingredienser hjemme, så er opskrifterne ikke svære. I helsekosten og i flere større supermarkeder kan du efterhånden få de fleste af de ingredienser, som du måske ikke kender. Det kan være Tofu, gærflager, soyamælk osv.

Flere og flere bliver veganer. Det kan man se ved at der kommer flere nye veganer fødevare i butikkerne, mange nye skønne veganer madblogs, og de mange nye veganer spisesteder, der skyder op i storbyerne. Det er især unge mennesker, der er veganer. Det er interessant at så mange unge, er beviste om deres kost og vælger derefter.

Jeg er ikke selv veganer, men efterhånden er det kun ægget (og lidt osten), der skiller os ad. Men jeg finder stor inspiration i de nye opskrifter på nettet og nu også i denne bog. Elsker også, at besøge de nye veganer spisesteder.

veganer-1Signe Lykke er heller ikke selv veganer, men møder mange på hendes job, som har fødevare intolerance og allergier. Signe er næringsrådgiver.

veganer-4

 

 

 

 

 

Du kan høre hende fortælle lidt om det, på denne video HER

Jeg har afprøvet en af Signe Lykkes opskrifter, der hedder ”Bønnedip med chiafrø” den får en tommel up herfra. Glæder mig til at afprøve flere retter især lasagnen.

veganer-3

Jeg kan varmt anbefale denne kogebog med de mange inspirerende opskrifter og smukke fotos, hvis du mangler ny sund inspiration.