flora bog

Signe du har gjort det igen. Skabt en bog med stemning, flotte fotos og din helt særlige tone.

Jeg siger det for i min reol stå foruden Signe Wennebergs bog “Komsammen” og  “Morgenfruer og løjtnantshjerter”, tror jeg har læst resten af dine bøger lånt fra biblioteket.

Signe Wenneberg og jeg er ret jævnaldrende, med et års mellemrum. Vi kunne have gået i klasse sammen og det gør det lidt sjovt, når hun  skriver, at hun blev født midt i flowerpower tiden. Men egentlig ikke havde meget af gøre med det, da hun boede på landet. Jeg boede godt nok i København, men mine forældre var langt væk fra det i deres holdninger. Så nej jeg oplede heller ikke så meget af det, men har indhentet en del hen af vejen.

Bogen, der hedder “Floras blomsterbog” er en bog for store børn og andre blomster interesserede. En bog spækket med blomster på alle mulige måde, som man næsten kan dufte. Man kan blive inspireret til, at komme ud i naturen og plukke buketter, så dem i haven og lave kreative ting med blomsterne.

Jeg tænkte straks om der var nogle i familien, der var i den rette alder til at få bogen som gaven.

Jeg jublede da jeg kom til siden med, at sende blomsterfotos til hinanden på intersgram og pinterest, for det var noget jeg selv havde tænkt mig at sætte mig ind i. Nu fik jeg en indgangsvinkel, at sende blomster. Den er jeg med på det lige mig 🙂

Bogen er blevet til i samarbejde mellem Signe Wenneberg og Statens Naturhistoriske Museum, hvilket fik mig til at tænke på hvornår jeg sidst har været der?

Næste gang jeg skal til København står den på museum , botanisk have og kongens have, med Europas længste staudebed.

Tak Signe for at sende mig en bog til boganmeldelse på min blog, håber mange af mine læsere også for glæde af den.

055