Sponsoreret indlæg

Da min facebook site “Mindfulness haven” har rundet 800 likes (faktisk 823), så fik jeg lyst til at fejre det. Det vil jeg gøre med at give denne skønne bog, som forlaget Frydenlund stiller til rådighed.

“Min vilde eventyrhave” af Peter Olesen, genudgivet her i 2016.

Peter Olesen har skrevet et hav af bøger særligt om Københavns forskellige bydele. Han er jounalist, forfatter og fordragsholder. Måske  kender I ham fra tv fra før i tiden.

I denne bog har han skrevet om sin have ved sommerhuset i Vejby stand.

Det jeg godt kan lide ved Peters havefortællinger er, at dele af hans have godt må være vild, selvom han hvert år gør et stort stykke arbejde på at “forme” haven. At der er plads til ukrudt, blomsterenge og hemmelige stier.

Bogen er fyldt med smukke fotos af haven både fra da han overtog den og flere år frem.

Peters haveglæde er ikke til at tage fejl af.Han mener at en have er en voksentumleplads, en legeplads, et eksperimentarium, et sted at få afløb for en masse ideer og fantasier, et sted at afreagere, blive væk, holde sig i form og bevægelse, koble fra, finde ro, falde ned og få godt ondt i ryggen og blive øm og sundt træt i resten af kroppen.

Der er rigtig mange gode ideer, man kan bruge i sin egen have. Peter fortæller udførligt, hvordan han har arbejdet med de forskellige tiltag i haven.

Bogen er holdt i en munter tone, som man kun bliver glad af at læse.

Efter jeg havde læst den havde jeg helt travlt med at komme ud og afprøve nogle af de ideer jeg havde fået undervejs……..indtil jeg kom i tanke om at det jo var vinter.

Men så har man jo rigtig god tid til ,at planlægge det kommene års haveglæder.

For at kunne vinde bogen skal du skrive til mig på mail doreen@mind4nature.dk eller i kommentar feltet på “Mindfulness haven”, hvorfor du gerne vil vinde bogen.

Så finder jeg en vinder inden den 17/1 kl 12.00 via www.findenvinder.dk

Du kan også købe bogen via Frydenlund