Nu kan du blive begravet i skoven, hvilket jeg syntes lyder utroligt smukt. Jeg havde hørt, at man har arbejdet på sagen og håbet på det engang blev til noget, men nu er det altså tilladt.

007

Men det er indtil videre kun i en skov på Fyn, men mon ikke det kun er en start.

Se link her:http://www.dr.dk/nyheder/regionale/fyn/2014/03/05/082813.htm

Håber også det bliver muligt på Sjælland og i Jylland og andre steder. Allerhelst håber jeg, at man kunne få lov at blive begravet i sin egen skov, hvis man ejer sådan en eller den skov, som man på en eller anden måde har et helt særligt forhold til. Skove der betyder noget særligt for mig er min egen skov, Lille. Bøgeskov, Suserup skov, Harreskoven eller Dyrehaven.

For mig betyder det ikke noget, at der ikke er afmærket, hvor man er begravet. Næ! jeg skal bare indgå i naturens store cyklus.

Skulle det være helt perfekt ville jeg gerne begraves i en Bios urn, med et træ frø i. Den tanke kunne jeg ikke stå for. Se link her : http://www.wengerna.com/blog/the-bios-urn-and-spirit-tree-dead-people-can-be-green-too/

Tanken om at have fuglesang i trækronen,  et kæreste par op af træet eller bare en der søgte lidt indsigt ville være fantastisk, at forstille sig.

Mine egne forældre er begravet på en kirkegård, der ikke lægger op til længerevarende ophold.

Jeg har også syntes, at der længe har manglet et alternativ, til dem der nødvendigvis ikke er kristne.