For en måned siden var jeg så heldig, at vinde 2 madbilleter til et blogger event, med fire retters menu.

Jeg følger en blogger, som skrev, at man kunne vinde sådan en aften. Så jeg tænkte, at det kan jeg da godt skrive mig op til og så glemte jeg alt om det.

De fire madbloggere

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er i virkeligheden nok en af de bedste måder, at manifistere noget på. At skrive ned, hvad man drømmer om og så glemme alt om det og lade universet arbejde for sig.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pludselig en dag fik jeg besked om, at jeg havde vundet denne aften. Jeg følte mig ret heldig, plejer ikke, at vinde noget.

 

 

 

 

 

 

 

 

Det foregik i Folkets madhus helt ude på Raffinaderivej, en afdeling af København jeg aldrig har været før.

 

 

 

 

 

 

 

 

Her var fire madbloggere gået sammen om, at arrangere en “Pop up” restaurant. De fire retter mad var udviklet af de fire madbloggere.

65 læsere havde vundet en billet.

 

 

 

 

 

 

 

 

I forbindelse, med den aften, fik jeg en lille udfordring. For jeg skulle finde en at tage med mig. Det havde jeg ikke troet ville være så svært. Men de første 5 jeg kontaktede kunne desværre ikke på den dato.

Så til sidst gjorde jeg noget der var lidt grænseoverskridende, jeg spurgte ud på facebook. Jeg har jo venner jeg ikke har mødt i virkeligheden. En af mine facebook venner meldte sig. En kvinde jeg ikke rigtig kendte, som jeg kun havde været samen med en dag i en helt anden sammenhæng.

Men da jeg er nysgerrig på mennesker tænkte jeg, at det kunne blive rigtigt sjovt og hyggeligt og det blev det.

Hun syntes også hun gjorde noget grænseoverskridende.

 

 

 

 

 

 

 

 

Så jeg vi,l med denne lille søde historie, opfordre andre til at gøre noget spontant engang imellem og se om ikke der kommer noget sjovt ud af det.