Jeg ved ikke noget bedre end fuglesang. Det kan få en hver nerve i min krop til at slappe af og glide væk. Forår og sommer elsker jeg at ligge på et tæppe ude i haven og bare lytte til fuglesang. De er der altså også om vinteren, nogle af dem. Men vil du have nogle fugle i din have er der nogle ting der skal i orden først. Du skal gøre din have fuglevenlig, med træer og buske de kan finde mad i, gemme sig i og lave fuglerede i.

Om vinteren skal du fodre og faktisk også sørge for at der er vand.

Fuglen giver mig så meget at jeg gerne vil give dem noget igen i form af foder.

Har du det også sådan med fuglene?

Køb gerne fedtkuglerne, jeg syntes ikke de bryder sig så meget om dem man laver selv.

Køb fuglefrø af forskellig slags, forskellige fugle spiser forskellige frø. 

Har du ikke have så måske på altanen eller med sugekopper til din rude kan man få foderhuse.