a6fd4dc0-bf83-4213-abd0-acae13fde2b8

Øvelse/aktivitet

Lav en julesmoothie med granatæble

Se videoen HER

Opskrift

100g frosne jordbær

1 banan

1dl mandelmælk(eller anden mælk)

1dl granatæble saft (købte min i Irma)

2 tsk. rødt syltetøj kun fordi det jul J

Hvis du bruger protein pulver i smoothie, så 1 skefuld af det. Jeg vil anbefale dette protein pulver. Det er dyrt, men rent, godt og holder længe. Læs om det HER

Alt blendes.

Der drysses granatæblekerner over og det spises med ske. Som en isdessert om morgen (eller til dessert om aften). Vil du have en drikke udgave kommes der bare mere væske i.

Morgenmad er vigtig til at give en god start på dagen. Sådan at dit blodsukker ikke farer i vejret og gør dig stresset i løbet af dagen.

Det er vigtigt, at der er protein i din morgenmad ( helst i alle måltider i løbet af dagen), så du ikke er sulten en time efter.

Hvorfor

Morgenmaden er vigtig. Gør lidt mere ud af det. Sørg for at få noget sundt og server det så det ser pænt ud. Det en måde at vise sig selv respekt på.

Gode morgenmads forslag!

#Prøv at putte en avokado i din smoothie.

#Kom så mange grønsager i din smoothie du kan lide (50-80 grønsager/20% frugt/bær), spinatblade, frosne broccoli, avokado osv.

#En omelet er en god proteinrig morgenmad(brug gerne 2 æg) og spis noget salat til.

# spiser du kød/fisk? Så er et stykke laks, kylling, lille bøf også god til dem, der har et blodsukker der farer op og ned i løbet af dagen.

Mærk efter, hvad den slags morgenmad gør ved dit humør resten af dagen?

p.s. Prøv også, at putte granatæble kerner i en spinat eller grønkål salat og se, hvor flot det ser ud.

Hav en god dag