Her er så mit sidste morgenmads forslag.

Hvis du starter denne morgenmads forslags guide på en mandag, så kan du hygge dig med disse dejlige pandekager på en søndag.

Ikke fordi de kræver så meget, men så har du tid til at stå og stege dem i ro og mag.

pande 1

Du tager og moser en banan og kommer den i en skål. Derefter rører du 2 del plantemælk i(kokos eller mandel eller hvad du har),blander det med vanilje og nok hvedemel (eller rismel, hvis det skal være glutenfrit) til du har en god pandekage konsistens.

 

pande2

Steg dem ved at lægge nogle klatter på panden eller brug en pande med omdelte rum til små pandekager. Steg dem gyldne på begge sider.

Spis dem lune med f.eks ahorn sirup og granatæble, som jeg har brugt.

De kan også spises som dessert eller indgå i en brunch.

Jeg håber, at I har kunne finde inspiration i mine 7 morgenmads forslag.  Hvis I ikke syntes der har været nok protein, så kan i supplere med nogle aftensmads rester, humus, (æg. hvis I spiser det) osv.

Måske tænker nogle, at det er utroligt hvor meget tid jeg har til at pynte min morgenmad. Men det har nu ikke taget så langt tid og jeg gør det ofte som en forkælelse til mig selv. Starter simpelhen dagen med at forkæle mig selv med en god morgen mad, der ser godt ud og smager godt.

Jeg prøver også, når jeg kan, at gøre det til en hyggelig stund, en næsten meditativ stund.

Om vinteren med stearinlys og om sommeren udendørs i haven, til fuglesang.

Prøv det om du går på arbejde eller er sygemeldt.  Det kan kun blive en god dag, med sådan en start.

mor

Fik du fik et savn efter tid til dig selv og mere natur, da du så det sidste foto, så starter mine “Stille dage”(1.dags retreat) op til april. Læs mere om dem HER