Jeg har selv lige været det. Jeg har hostet og hostet, næsen har løbet og været sindsyg træt.

Nu det ved at være slut, heldigvis, men jeg vil da gerne give mine råd videre, hvis de kan hjælpe… lige dig….der måtte være lige midt i det.

For at jeg kunne sove tog jeg mig en lakrids snaps( jeg selv har lavet) hver aften inden jeg gik i seng. For det første gjord det mig så træt, at jeg kunne sove og ikke hoste og det smager som hostesaft i gamle dage. Du ved de der skønne opiumsdråber, man kunne få da jeg var barn. De havde samme virkning. Jeg har lavet snapsen af vodka med ægte lakridspasteller, uden sukker. Altså ikke lakridsrod. 

Det handler om ikke at komme til at hoste for meget, så halsen ikke bliver irriteret. Måtte selv sidde op og sove et par nætter.

Så har jeg drukket masser af te, grøn te og alle mulig slags te.

Jeg har dryppet “Rød solhat dråber”  i mit drikke vand, hver dag.

Sidst og ikke mindst har jeg taget masser af urte-pensil kapsler, de kan købes hos Helsekosten og er fantastiske.

Det kan også være godt, at spise havregrød om morgen, det ligger også en god hinde i halsen.

Suppe om aften er også godt.

Så handler det også om at sove meget, så dit immunforsvar kommer op igen.

Tag en sygedag eller mere til du rask(alt efter type, da jeg var barn varede sådan noget cirka en uge), så smitter du heller ikke dine kollegaer.

Det sidste jeg vil sige, det er at du kan blive syg og forkølet over noget du ikke har lyst til eller har problemer omkring.

Det kan være rent psykisk. Så sørg for at droppe det du ikke vil, hvis du kan. Tænk på dit helbred, der prøver at fortælle dig noget. Eller få hjælp til at løse dit problem.

Er det rigtigt slemt må du nok lige forbi lægen og blive lyttet på.

God bedring!