Da jeg viste Lykkenissen rundt i min have første gang, blev hun så glad over at jeg havde høns.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hun syntes nemlig ikke, at alle høns i Danmark har det lige godt.

Hun syntes lige som jeg, at høns er nogle hyggelige dyr, der siger nogle hyggelige beroligende lyde( vi har ingen hane).  Det nok derfor flere terapihaver rundt om i landet har høns. De virker simpelhen afstressende på os. Om sommeren holder jeg af at tage en kop eftermiddags kaffe “ sammen” med hønsene. Jeg sidder udenfor hegnet til deres store hønsegård og iagtager dem, det kan være underholdende i sig selv.

Det er en dejlig pause på dagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Høns er gode på mange måder.

1. De lægger æg

2. De kan hjælpe med at rydde haven for ukrudt.

3. De kvitterer med hønsemøj til haven

4. De spiser ens køkkenrester/ affald

5. De er beroligende

Hvem vil ikke gerne spise æg fra glade høns, der har spist naturligt foder.

Jeg er vegetar, så vi spiser ikke hønsene, men det må også være bedre at spise sine egne høns.