Altså faktisk skulle jeg til tandlægen og tandlægen har klinik i København. Han er den bedste tandlæge i hele verden, så derfor har jeg beholdt ham, da jeg flyttede på landet. Så kommer man også på en Københavnertur og det jo heller ikke så ringe.

Men tandlægen behøver jo ikke at tage særlig lang tid, så det kunne sagtens være en fridag med min mand.

Overskriften troede han ikke jeg turde skrive 🙂

Tandlægen tog heller ikke længere end 10 min, vil jeg tro.

Men hvor tit tager du en fridag med manden? og det skal helst være uden børn jeg mener.

Manden du har valgt at bo sammen med, måske gifte dig. Jeg tænker tit, man er på arbejde flere timer end man er sammen med den man mest har lyst til at være sammen med, det er da noget underligt noget.

Derfor vil jeg opfordre til, at man husker at tage en fridag sammen.

For mig er det jo pinligt det snart et halvt år siden manden er gået på efterløn og dette er min første fridag med ham.

Nå! men vi har bare hygget, først morgenmad i kalenderlysets skær. Derefter ind til København og går rundt og købe en julegave, lidt frisk marcipan i øko bageren og bare gå rundt og nyde byen.

Frokosten indtog vi på det gode spisested Riz Raz http://spiseliv.dk/rizrazsteaksnveggies, som jeg kun og altid kan anbefale, hvis man kan klare, at  hele buffen er vegetarisk. Du kan også købe kød ved siden af. Men buffen er fantastisk.

Min mand har for et halvt år siden lagt sit første nummer på nettet, han selv har lavet:

Den kan I også få lov at nyde, som en lille kalender gave:

http://www.youtube.com/watch?v=y_DDAMaZLEo