24.dec

24.december

Øvelse/aktivitet

Nyd juleaften, ferien og læs en god bog

>>Se videoen her<<

Jeg håber, at jeg er kommet med nogle gode råd de sidste par dage så du kan nyde juleaften, selvom du måske er den der skal stå for alt maden.

Nytårs mål

De sidste par år har jeg lavet nytårs mål. Sat mig og skrevet ned, hvad jeg godt kunne tænke mig, at opleve i det nye år på alle fronter: på jobbet, i parforholdet, med datteren, på det kreative område osv. Det har virkelig sat skub i mit liv i den retning jeg gerne vil.

I år kan du booke mig til, at komme ud og undervise/coache jer igennem de vigtige spørgsmål. Så du også kan være med til at skabe det liv du gerne vil have. Du skal bare, som min. samle 10 personer inklusive dig selv.

 

Juletræsmeditation

Men allerførst skal jeg have sagt pænt farvel til det gamle år, der er ved at rinde ud. Vi har det med at haste af sted til nye mål og nye projekter. Vi glemmer helt at stoppe op og være taknemlig over de ting, der er sket, det vi har opnået, oplevet, nye bekendtskaber vi har fået og gamle der hænger ved.

Alt det gør jeg som regel ved at tænde juletræet og sætte mig hen til det. Det bedste tidspunkt er før resten af familien står op eller, når hele familien er gået i seng. Så du har træet og stuen for dig selv.

Først starter jeg med at tage tre dybe vejrtrækninger og lige lukke øjne lidt og falde helt til ro.

Så sidder jeg og beundrer træet og takker for det. Kikker på de fine ting der hænger, som jeg har købt eller arvet.

Derefter lader jeg tankerne gå tilbage til januar 2015 og så går jeg alle månederne igennem. Selvfølgelig kan jeg ikke huske alt.

Til sidst sidder jeg bare og er i nuet med træets magi.

Hav altid en god ferie bog

Jeg elsker bøger, både kogebøger, fagbøger, romaner og krimier. Derfor elsker jeg, at gå på biblioteket og låne en ordentlig stak bøger. For til sidst, at smide mig i sofaen med dem, mit elskede hæklede tæppe, en god kop te og lidt snacks.

Her kan du læse lidt om de bøger jeg anbefaler HER

Eller du kan se filmtraileren og måske få lyst til at købe den på DVD. Se den HER

 

Hvorfor?

Nytårs målene – for at du selv er medskaber af dit eget liv

Ferie bog – for nogle er det svært at slappe af, men for de fleste er dette en god måde. Det er også en måde at øve dig i at fortælle resten af familien at lige nu læser mor/far.

Tak for denne gang!

Til sidst vil jeg sige mange tak for du har fulgt min julechannel. Håber du kunne bruge noget af det?

Tak til jer, der har sendt mails til mig og takket for kalenderen.

Held og lykke med både i aften, ferien, nytår og det nye spændende år.

Hvis du forsat vil høre mere fra mig kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev, hvor jeg går mere i dybden med forskellige temaer, give råd, ideer og fortæller om de nye spændende tiltag i 2016. Der kommer helt sikkert mere online. Du tilmelder dig nyhedsbrevet på min forside på www.mind4nature.dk

Tak for denne gang og hav en hyggelig aften!