Har du nogle regelsæt for dig selv?

Jeg mener noget du gerne vil være god til, eller bedre til?

Det har jeg, og nogle gange tænker jeg også over hvor jeg har DEM fra.

Men man kan jo også godt lave nogle nye, f.eks. som et nytårsforsæt.

Jeg har skrevet nogle her kan du se, det bare nogle forslag. Men tager vi f.eks. den med at holde flere pauser eller i det hele taget at huske at holde nogle overhovedet. Det noget jeg siger til mig selv ofte, jeg ved at jeg skal for ellers begynder jeg at lave fejl, blive sur på nogle eller bare enormt træt, det siger sig selv. Dem der er rygere på mit arbejde de får helt automatisk en pause flere gange i løbet af dagen. Men jeg har faktisk muligheden. Både for at gå en lille tur og sætte mig et ubemærket sted et øjeblik. Men den ene opgave tager den anden og det kun mig selv jeg kan blive sur på . For det er jo noget jeg selv skal have indført. Jeg har fået at vide at psykologer osv., at jeg skal huske de her pauser.

Jeg behøver jo altså heller ikke at vente med at leve efter mit nye regelsæt til 2013, jeg kunne jo starte lige i dag lige i dette øjeblik.

Det var bare også en opfordring til dig, der læser med.

Min opfordring til dig er at gøre den så kort som mulig indtil du har fået godt styr på dem du har. Så kan du altid lave nogle nye.