22.dec

 

 

 

 

 

 

 

 

Øvelse/aktivitet

Se dagens video HER

Pak julegaverne ind lidt personligt

Alt hvad jeg kommer med i denne julekalender er kun forslag og gode ideer.

Så hvis du allerede har fået gaverne pakket ind ude i butikkerne, så er der ikke noget at gøre ved det.

Men hvis du syntes om ideen med, at hænge ting på julegaverne, som siger noget om personen. Så kan du i løbet af det kommende år gemme ting, du kan bruge til næste juls gaveindpakning.

Ellers kan du altid pynte med naturmatrialer, du selv har samlet i haven eller skoven. Jeg elsker at bruge naturmatrialer. De har deres egen skønhed.

Hvorfor?

For, at gøre gaverne endnu mere personlige. Men husk du kun skal gøre sådan noget, hvis du føler for det og syntes det kan være hyggeligt, at sidde og nørde med det. Sæt lidt tid af til fordybelse. Jeg ved godt, at indpakningen ofte bliver flået af, men de fleste registrerer alligevel, at der var gjort lidt mere ud af det og værdsætter det. Dette er endnu en mulighed for, at slippe din kreativitet løs og ”lege” lidt. Stunder, hvor du slipper kreativiteten løs udvikler dig og du opdager nye sider af dig selv. Det vigtigt, at vi også udvikler den kreative side.

 

Husk

At få ordnet de sidste mad indkøb selvom der nok skal være butikker at finde, der har åbent hele tiden. Det er ikke som da jeg var barn, hvor der seriøst var lukket i flere dage og havde man glemt noget så var det bare ærgerligt.

Men det er nu også rart, at få det hele købt ind og så holde fri nogle dage.

Vært/værtindegave

Måske skal du huske sådan en til juleaften. En sjov gave jeg så i en bog var en patentglas, der var fyldt op med det, der skulle bruges af de ”tørre” ting til, at bage cookies. De lå i fine lag f. eks et lag mel, et lag sukker, et lag nødder et lag chokoladestykker osv. En sløjfe på glasset og en lille opskrift på småkagerne.