I dag kan du vinde et gavekort til akupunkturbehandling i Tines klinik. Tine du mødte 15. dec. her i min julekalender.

Du skal bare skrive, at det kunne du godt tænke dig, så får jeg trukket lod om, hvem der er vinder.

 Bor du for langt væk fra Helsinge, hvor hendes klinik er, kan du få behandlingen på “langdistance” ved at hun i stedet sender dig energiplastre fra Lifewave. Og du får selvfølgelig de plastre og akupunkturpunkter anvist grundigt og forsvarligt, på baggrund af en telefonkonsultation.

Gavekortet kan også lægges under juletræet og foræres til en, du mener, kunne have glæde af akupunktur.

“Akupunktur behandler årsagen” er hendes såkaldte tagline (som er en slags slogan) og det er netop hvad hun synes er så vidunderligt, ved at være akupunktør.

Akupunktur anbefales i øvrigt af WHO, til en lang række lidelser. Hun har behandlet alt fra migræne til fertilitetsproblemer, smerter, overgangsaldersymptomer, depressioner, eksem…..you name it. Du behøver ikke engang at have navn på det du fejler, hun behandler den ubalance der ligger til grund.

Hun har valgt at uddanne mig til klassisk akupunktør, og også til øreakupunktør og posturolog. Klassisk Kinesisk Akupunktur behandler kroppens ubalancer via kroppens meridianer. Den franske øreakupunktur behandler kroppens ubalancer via hjernen. Og posturologien sørger for at der ikke er skævheder tilstede, eller andet som vil virke som en forhindring for at behandlingen, eller en hvilken som helst anden behandling, virker.

Kig en tur ind på hendes hjemmeside og læs mere. Den er her (www.klinik-lyspunkt.dk)

Læs meget mere om akupunktur givet med nåle, såvel som med Lifewave-plastre i den artikel hun har skrevet for magasinet Naturli´- den kom der i øvrigt mange positive reaktioner på. Linket er her (http://naturli.dk/naturli-viden/behandling/9884-dine-indre-ledninger)