22ad4111-43d7-4daa-8cda-76acd8c506b5

Dagens øvelse/aktivitet.

Køb nogle af vinterens smukke blomster og forkæl dig selv.

Øv dig også i, at sige en positiv sætning til dig selv.

videoen er HER

Eksempler på jule/vinterblomster:

  • Hyacint læs mere om dem HER
  • Amaryllis læs mere om dem HER
  • Jule stjerne læs mere om dem HER
  • Julerose læs mere om den HER

Husk at flere af julens blomster er giftige for vores kæledyr, f. eks også Misteltens bær, hvis den hænger og drysser , læs om den HER

Husk også at du kan grave flere af potteplanterne/løgvæksterne ned i haven om foråret. Så kan de blomstre udendørs næste år.

Positive sætninger

Louise L. Hay var en af de første, der blev populær på de her positive bekræftelser.

Husk du skal formulere dem i nutid, f. eks ”Jeg er trygt og føle mig glad og tilfreds”. Du snyder din hjerne til at tro det sandt, når du siger det i nutid. Selvom det måske ikke lige passer på dit liv her og nu. Jo mere du siger den slags sætninger, tror på dem og ser dem for dig, jo mere går livet i en ny og bedre retning.

Bekræftelser er positive erklæringer, som bevist omprogrammerer sindet til at accepterer nye måder at leve på. Vælg bekræftelser, der styrker dig og sig dem til dig selv flere gange om dagen.

Hvorfor!

Jeg vil bare minde dig om, at forkæle dig selv så ofte du kan. Det behøver ikke at være med blomster, det kan være på alle mulig måder. Dog siges det, at jo mere du opholder dig i smukke omgivelser og omgiver dig med smukke ting(f. eks blomster), jo bedre har du det.

Jo, mere du fylder dig selv med den slags oplevelser, jo bedre humør får du og mere overskud.

At sige positive bekræftelser giver styrke og gør dig mere positiv.