Hold da op min facebook har vrimlet med folk, der mediterer i dag eller har gjort det i dag, kvart over tolv.

Det skyldes, at jeg har en del spiritueller facebook venner. Det siges, at det er en helt særlig dag, den 12/12 og så kl. 12.12. Det er fordi Mayakalenderen slutter den 21/12-12, og her skulle jorden så gå under, verdens undergang.

Mange har tænk sig, at bruge denne dag med alle de magiske 12 taller til at mediterer for lys, kærlighed eller verdensfreden.

I det hele taget har 2012 været året, der har været udråbt til at gå under af mayaerne. Nu er det sådan, at mange af sådanne forudsigelser tit er skrevet og sagt i symbol sprog, derfor er der et gram af sandhed i det. Man skal bare kende til symbolsproget.

Spirituelt set er noget der dør, en ny begyndelse. Det jo ikke så skidt, og sådan er livet, det kører i cirkler.

Kikker man ud i verden er der også en slags kollektiv sammenbrud på forskellige måder. I Mellemøsten har der været flere oprør mod de styrer de har levet under i årtier. Nu gider de ikke mere finde sig i en eller anden diktator. Det kan man godt kalde en slags død og genfødsel med et nyt styre.

Finanskrisen raser og er også et sammenbrud og en ny begyndelse for mange, forhåbentlig genopstår vi med nogle nye og bedre værdier. Grådighed og egoisme har rådet en del år nu må vi håbe at man har lært af det.

Lars Muld siger det meget fornuftigt i sit opråb til danskerne:http://larsmuhl.com/dk/index.php?id=294

På facebook siten” stressekspert Majken Matzau” har Majken lagt en meditations bøn, som man skulle give sig tid til at nyde/prøve. Måske det nok kunne hjælpe på nogle bedre energier imellem os mennesker.

Den sidste trøst jeg kan give er, at man har fundet flere majaruller der forsætter efter 2012. Så se hellere 2012 som et forandrings år.