Jeg har sovet 10 timer i nat, sagde Lykkenissen her til morgen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Det lo vi lidt af. Kender du også  til det, at få sovet rigtigt igennem?

Jeg kender det godt. Altså ikke det, at sove til langt op af formiddagen, det var kun da jeg var ung. Men nogle gange her i vinterhalvåret går jeg vildt tideligt i seng, kl. 21.00 måske. Jeg giver mig selv lov til at være træt og gør det man skal….. går i seng. Jeg er ligeglad med, hvad andre siger eller tænker. Før i tiden ville jeg syntes sådan noget var pinligt. Men jeg vil hellere lytte til min krop og det vil jeg også anbefale dig at gøre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du stress, er du meget sensitiv eller er du introvert, så har du sandsynligvis brug for mere søvn end andre. Da du tager flere indtryk ind end andre og hurtigere bliver overstimuleret af f.eks støj.

Har du svært ved at sove, så sluk ned for div. skærme en times tid før du skal sove og sluk om natten for wifi.

Du har langt mere overskud, når du har sovet godt og længe nok.