Sidste år kunne man tilmelde sig denne jule channel. Jeg syntes godt den kan klare en gentagelse og nu så alle kan se den. Var du tilmeldt sidste år kan du jo bare springe over.

1.dec

Velkommen til min ”Naturlig og stressfri julechannel”.

Ideen med at lave den er, at du får en god julemåned.

Julechannelen fungerer, som en julekalender.

På den måde bliver du, hver dag mindet om dig selv. De fleste mennesker glemmer den allervigtigste person, hver dag – nemlig DIG selv.

Hver dag vil der være en lille video, her er kalenderens første:

>>Se videoen her<<

Kalenderlys

Åh, hvor har jeg i mange år styrtet rundt denne dag for, at opdrive et kalenderlys. En af de ting jeg har lært med årene, er derfor at starte i god tid.

Da julekalenderen starter i dag, har jeg af gode grunde ikke kunne nå, at anbefale dig, at anskaffe dig de kalenderlys jeg snakker om(hvis du skulle være interesseret). Firmaet har også andre spændende soja lys . Se dem her og læs om, hvor meget bedre soja lys er for et sundere inde klima: http://www.soyalys.dk/

Planlægning

En stressfri jul kræver planlægning, det lyder kedeligt, men når nu det er sagt, så behøver det ikke at være så slemt. Jeg vil forsøge, at minde dig om flere ting igennem dagene. Især med, at være i god tid med flere ting. Men jeg kender jo ikke lige DIN jul og din kalender. Så måske skal du sætte en halv time af, til at få kikket på december måned i din kalender.

Prioritere  

Hvis du skal nå, at hygge dig og undgå for meget stress og jag, så skal du måske til at lære den sværeste kunst: At prioritere. Øv dig i, at sige fra og skære ned på ting du inderst ikke har lyst til.

Måske skal du ligefrem skrive tider ind i kalenderen til stunder, hvor du bare er dig og hvor du hygger og slapper af.

Måske skal du prioritere en fridag her i december?

 

Dagens øvelse!

Du skal i dag finde ud af og erkende, hvad der er din eller dine tidsrøvere?

Facebook? Fjernsyn? Instergram? Osv.

Hvis din ”tidsrøver” i virkeligheden er noget du afstresser med at gøre, syntes jeg det er okay.

Det er mere de tidsrøvere, der tager alt for meget af din tid. Du skal jo nu finde mere tid til dig og det julehygge du også gerne vil have tid til.

Hvorfor

For at få mere tid til julehygge/ juleplanlægning/ juleaktiviteter og små tidslommer til dig selv.

Noget du måske også kan have gavn af, når julen er forbi.

 

Facebokgruppen ”Naturlig og stressfri julechannel”

Husk der også er en facebookgruppe af samme navn, den kan du skynde dig ind i, da den lukker i aften. I facebookgruppen kan I dele erfaringer og sparre med hinanden. Hjælpe hinanden med at få mere ro og harmoni ind i julen.

Pynte op!

I min familie er det først tilladt, at pynte op til jul 1.december J, så i dag vil jeg finde lidt af pynten frem.

Hvem er jeg

Til dem af jer, der ikke kender mig, så hedder jeg Doreen Møller Holmquist. Jeg er natur og stressvejleder www.mind4nature.dk

Jeg laver kurser, foredrag, meditationsaftner, naturdage(med forskellige emner) og giver behandlinger til dig med stressproblemer og dig, der ikke vil tilbage i stress smerten igen.

Det gør jeg især i min have ”Mindfulness haven”, som du også kan følge på facebook.

 

Rigtig god fornøjelse!