Ugens vilde buket

Med dette foto vil jeg ligesom med alt andet jeg skriver om, inspirere til, at man selv går ud at plukker en buket.

Det vigtigt, at omgive sig med skønhed, så stiger ens energi.

Du skal aldrig føle dig for gammel til at plukke en buket, selvom du måske ligesom mig har gjort det siden du var en helt lille pige.

Som regel er jeg utrolig meget i nuet når jeg plukker blomster. Er dybt koncentreret om at finde flere farver eller flere af samme slags. Det utrolig rart at finde aktiviteter der kan hjælpe en med at være mindfulness, altså i nuet.

 Denne lille skønne buket er helt gratis, for den er fra skoven.

Nu starter halvåret hvor du kan hente meget ude i naturen.

Der er hvide og gule anemoner(imens de stadig er her), mælkebøtte, violer og lungeurt.

 

buket

{ 2 comments… read them below or add one }

Gitte Barlev maj 15, 2013 kl. 18:55

Jeg elsker også at plukke blomster – helst alle mulige jeg blander til én stor buket – mine forældre havde indtil for et par år siden en ødegård i Sverige, og det var som et eventyr at gå der langs grusvejen op til huset og plukke alverdens blomster. Meget af det var nok ukrudt, men jeg synes, mange ukrudtsblomster er rigtig smukke, og jeg går i min helt egen verden, når jeg plukker blomster 🙂 Og så får det smilet frem, hver gang jeg kigger på dem 🙂

Svar

sonny72 januar 20, 2019 kl. 16:10

mind4nature.dk is awesome

Svar

Leave a Comment

Previous post:

Next post: