(Online kurset)Energi og glæde hele vinterhalvåret/fra oktober-marts

 

collage efterårOnline kursus 2018(Vintercirklen)

Dette er en online “Vintercirkel”, der vil kommer til at forløbe hen over vinterhalvåret.

Kurset gør dig i stand til, at komme igennem vinterhalvåret på en helt ny måde. En måde med bedre humør og energi. Men også på en nydelsesfuld måde, hvor hver kursusmondul er en forkælelse og en investering i dig selv og dit humør. Du tager ansvaret for dit eget liv.

Det, at være stresset og det, at være vintertræt kan godt føles ens og mange gange hænger de to ting uløseligt sammen. Derfor er dette kursusforløb sat sammen for at hjælpe på begge dele.

Hver måned (i 6 måneder) får du en video,teori, en lækker vegetarisk opskrift, en aktivitet og et arbejds-ark. Alt sammen noget der har med den enkelte måned afgøre.

 

Fordele:

 • At du får et særligt indblik i de 6 måneder, der er i vinterhalvåret – hvilket betyder at du får langt større kendskab og forståelse for den symbolik og magi, der er i de enkelte vintermåneder.
 • At du får kurset hjem i din indbakke og kan se det lige når du har overskud til det.
 • At du får mere power til at klare hverdagen – hvilket betyder at du ikke er så sårbar overfor stress og sygdom
 • At du lærer at passe på dig selv – hvilket gør dig i stand til, at ”overleve” vinterhalvåret med godt humør så du føler du har overskud til andet end dig selv.
 • At du får mere energi – hvilket betyder, at du kan klare flere udfordringer og lave andet end at ligge i sengen, når du ikke lige er på arbejde
 • At du til sidst har en samlet manual du kan genbruge hver vinter, med øvelser og redskaber – hvilket betyder, at du fremover selv kan klare at gå igennem et nyt vinterhalvår resten af livet
 • At jeg hver gang opfordrer dig til at være udendørs. – Hvilket betyder, at få noget frisk luft, dagslys og mærke årstiden på din krop

Kurset er for dig der:

 • Hurtigt bliver vintertræt
 • Syntes vinteren er uhyggelig lang og trist
 •  Føler du har nogle stressproblemer
 •  Har været stresset, men skal passe på dig selv- især i vinterhalvåret
 •  Føler dig lidt små trist om vinteren
 • Kun tænker på at gå i hi om vinteren
 • Føler en ensomhedsfølelse om vinteren
 • Føler at du er lidt svagere end alle de andre om vinteren, hvilket går ud over dit selvværd
 • Træt af altid at have for mange sygedage om vinteren
 • År efter år har gået med dette problem helt alene
Sagt af deltager på liveholdet 2014
Doreens indsigt i naturen og at få det kombineret med en menneskelig udviklingsproces, som for mig har været en øjenåbner. Bente Lykkemai Sommer (Yogalærer)

 

Jeg ved, at der findes en løsning til dig. Så du kan få en vinter med en bedre livskvalitet. Hvor du kan bevare humøret og arbejde med og, holde på din energi. Jeg vil komme med en masse ideer, der kan hjælpe dig. Når du afslutter kurset har du en hel manual med redskaber, du selv kan anvende fremover.

Der vil på kurset blive brugt meditation, mindfulness øvelser, naturbaseret mindfulness, kreativitet, naturvejledning, visualisering og meget mere. Så du skal være åben overfor disse ting.

Læs her et helt interview med en deltager fra liveholdet 2014

 

Efter kurset vil du være i stand til:

 • Selv at klare de kommende vintre, ud fra den manual, som du samler undervejs i forløbet.

 • Se lysere på tingene, især når en mørk vinter nærmer sig

Sagt af deltager på live holdet 2014
Første år ud af mange år , hvor jeg ikke har været påvirket af vinteren, samt vejret

12182049_1786653061562223_340018858_n

 

 

 

 

 

Mig:

Jeg hedder Doreen Møller Holmquist og er Natur og stressvejleder. Jeg er uddannet pædagog, naturvejleder og mindfulness instruktør. Det er mig, der underviser dig og guider dig igennem alle 6 måneder. Jeg har før undervist vintertrætte og været pårørende til en med vintertræthed.  Selv har jeg prøvet, at være sygemeldt med stress i et halvt år. Så jeg ved, hvordan det føles og har fundet en vej ud af det mørke.

Hvert modul indeholder en video, et arbejdsark til udprint, en lækker vegetarisk opskrift, teori og forslag til en aktivitet/øvelse m.m

Kurset koster: 450kr, mindre end 100kr om måneden i 6 måneder. Tilmeld dig på doreen@mind4nature.dk så hører du nærmere

Kurset starter 1. oktober 2018

 

Jeg vil oprette en lukket facebookgruppe, hvor I kan dele med hinanden. Derinde vil jeg også besvare spørgsmål og komme med små ekstra ideer. Det er derinde vi sammen holder humøret oppe og inspirer hinanden igennem vinterhalvåret. For at være med her skal du deltage på kurset og sende mig en mail på doreen@mind4nature.dk 

 

 

 

 

 

{ 2 comments… read them below or add one }

Christa Stærmose september 15, 2018 kl. 11:25

Hej Doreen,
Jeg er meget interesseret i dit Online kursus 2018 (Vintercirklen) – tror lige det ville være rigtig godt for mig. Jeg har tidligere haft PTDS og bliver stadig meget let stresset bla også fordi jeg i dag er kronisk smertepatient pga slidgigt + modicforandringer i det meste af min ryg. Det dræner mig for energi, giver dårlig søvnkvalitet og er en begrænsning i mit sociale liv/relation til andre og det påvirker selvfølgelig mit humør. I flere år har jeg syntes, at vinteren er svær at komme igennem.
Jeg er pensionist (69 år) tidligere pædagog. Har tidligere været meget udadvendt, men smerterne begrænser mig en del. Så jeg trænger til inspiration :-))
Jeg er lidt forvirret over, at du et sted skriver: hver måned køber du et nyt modul…. og et andet sted står der: kurset koster 450 kr., mindre end 100 kr pr måned i 6 mdr.?
Ser frem til at høre fra dig.
Mange hilsner
Christa

Svar

Doreen september 15, 2018 kl. 17:22

Kære Christa
Det godt du vil være med, det koster engangsbeløb på 450kr.
Jeg skal bruge din mail vil du sende den til doreen@mind4nature.dk, så hører du nærmere.
Med venlig hilsen
Natur og stressvejleder
Doreen Møller Holmquist

Svar

Leave a Comment

{ 2 trackbacks }