Ønsker du en rose?

rose

gitte

På mit nyhedsbrev (her på bloggen), har man igennem december, kunne blive den heldige ejer af en gave hver advent.Men ingen reagerede på denne smukke rosecollage(18×24 – collage/maleri på akvarelpapir), som kunstner Gitte Barlev, satte på spil.  En lille smuk rose du kan sætte op her i vinterhalvåret, indtil der er roser i haven eller butikkerne igen. Collagen har også et vigtigt citat, hvilket, der er på mange af Gittes billeder.

Gitte har også flere billeder med nogle glade figurer på med nogle skønne budskaber, som man kun kan blive glad af at se på. 

Du kan læse mere om Gitte her http://www.gittebarlev.dk/

 Jeg syntes det skal have en ny chance.

Skriv til mig på Doreen@mind4nature.dk , hvis du bare må eje det. Så finder jeg ejeren af det på www.findenvinder.dk

{ 1 comment… read it below or add one }

Birgit Christiansen januar 3, 2014 kl. 11:48

Synes jeg skrev her i går men ellers må I bære over med mig……Har netop lige købt nogen retro tallerkener som har samme motiv som roserne på billedet . Et dejligt billede som den der vinder kun kan nyde hver dag. Hjerteenergi – Dejlig – Fred..

Svar

Leave a Comment

Previous post:

Next post: