Hjælp jeg taber håret!!!!!!

084

Her er jeg og mit hår, eller skulle vi sige, mit hår og jeg :-), for der mangler ikke ligefrem noget.

Billedet er taget sidste sommer, hvor jeg heller ikke mere, har et problem.

Men da jeg tidligere var sygemeldt med stress, så kunne jeg rede meget hår af hver dag.

Heldigvis har jeg altid haft meget af det, men det var da uhyggeligt, hver dag at rede SÅ meget hår af. Jeg tænkte om det ikke snart stoppede, eller om det nogensinde stoppede, om der blev noget tilbage.

For mange kvinder er det meget følsomt, det at miste hår. Det i håret vores skønhed og kvindelighed sidder.

Der er forskellige ting man kan gøre.

  • Du kan for eksempel tage et B-vitamin kosttilskud, med de forskellige B-vitaminer i. B-vitamin er i det hele taget godt til hår og hud. Men det faktisk også godt til at dæmpe din stress.
  • E- vitamin er også godt.
  • Fødevarer med de to vitaminer i.
  • Du kan snakke med din frisør om problemet.
  • Snak med din helsekost/alternativ behandler om problemet.

Men overordnet find ud af, hvad der udløser din stress? og find en løsning på det, gerne med hjælp fra andre. Give stressen den tid den skal have for at lægge sig i DIN krop.

 Det vigtigste er altså, at du får det bedre. Dit hår udstråler, hvordan du har det mentalt.

Giv dig selv ro og tid. Lav pauser hver dag til dig, hvor du går en lille tur i skoven,  hører noget blid musik, mediterer, bare sidder   eller hvad, der vil være rart for dig.

Så kan jeg love dig for, at det nok skal gå over, både stressen og det at du taber håret.

{ 2 comments… read them below or add one }

Hanne Gro Djernis marts 26, 2014 kl. 17:42

Hej
Jeg tænker, det lyder lidt som de symptomer, jeg havde, i en længere periode før jeg fik konstateret stress. Det viste sig, at de fysiske symptomer, hårtab og diffuse betændelsestilstande handlede om, at jeg havde udviklet lavt stofskifte over en årrække. Autoimmunsystemet var gået til angreb på sunde celler. Jeg følte i samme periode overvældende træthed og havde koncentrationsbesvær. En simpel blodprøve hos lægen viste lavt stofskifte og jeg blev ‘trappet ind’ i et stofskiftehormon, som hedder Eltroxin. Det har hjulpet mig. Men i dag har jeg lært at passe meget bedre på mig selv. Og jeg prøver også at følge de råd du giver, om at give tid og ro, at holde mine pauser og gå lange ture. Det er godt helt ind i sjælen…!

Svar

Doreen marts 27, 2014 kl. 05:52

Hej Hanne
Tak for at dele din oplevelse her, måske have jeg også lavt stofskifte tænker jeg, måske ikke.
Men stress kan gøre mere end vi tror og er langt mere alvorligt end jeg selv lige troede.
Glad for at du også har fået det bedre. Pas godt på dig selv.
Kh Doreen

Svar

Leave a Comment

Previous post:

Next post: