Få energi af mad, der hører til efteråret

002

Her er en skøn efterårs salat.

(der bliver til to dage, til 2-3 personer)

1 kg rødbeder

4 æbler

1 lille rødløg

lidt reven peberrod

2 spsk. olivenolie

1 tskf. citronsaft

1 spsk. balsamico

salt/peber

Du tager nogle rødbeder og skrubber dem med en grønsags børste og koger dem med skræl på til de møre. Stik i dem og mærk efter.

Så afkøler du dem og skærer dem i tern.

Derefter tager du nogle æbler og skærer i tern, uden skræl.

Et lille rødløg og skræller og skærer i bitte små tern.

Lidt reven peberrod.

Bland det hele med dressingen.

Har godt af at trækken en times tid.

 

Det bliver en meget smuk salat.

 

Stor var fornøjelsen, da det var mine egne rødbeder, jeg såede i foråret og egne æbler!

{ 3 comments… read them below or add one }

Birgit Christiansen oktober 21, 2014 kl. 20:50

spændende

Svar

Erik Back januar 9, 2015 kl. 20:36

God idé med æbler og rødbede. Det vil jeg prøve en af dagene.

Mon man kunne bage rødbederne i stedet for at koge dem? Så bevarer man alle de gode næringsstoffer der ellers ville gå tabt i kogevandet 😉

Mvh. Erik

Svar

Doreen januar 10, 2015 kl. 07:58

Det kan man sagtens, god fornøjelse
Kærlig hilsen Doreen

Svar

Leave a Comment

Previous post:

Next post: