Eventyr i edderkoppespind

tåge 1

For et stykke tid siden stod jeg op tideligt og fandt dette syn udenfor.

tåge2

Håber ikke du bange for edderkopper? forhåbentlig er du ikke bange for deres spind? Se her hvor fantastisk forskelligt de er alle sammen. Hvert sit lille mesterværk, udført af så lille, en “Fætter”.

tåge5

Det var som at gå rundt i et eventyr. Solen var ved at stå op, den funklede i alle spindelvævene og der var ikke en vind, der rørte sig.

tåge 6

Jeg glemte alt om morgenmad, familien, og hverdagens problemer …..eller udfordringer, alt efter hvordan du ser dem.

tåge6

Prøv en dag, at stå lidt tidligere op og giv dig selv denne oplevelse. Har du ikke en hund, der skal ud og luftes så gå ud og luft dig selv lidt bare 5-10 min. De minutter kan give dig en dejlig start på dagen, der ofte vil hænge ved hele dagen.

Mindfulness i naturen er en følelse af at glemme alt og bare være lige der i nuet. Det også en følelse af at forsvinde i alt det store. At lille jeg er en del af altet. Mikrokosmos og Makro kosmos.

 

{ 2 comments… read them below or add one }

Birgit Christiansen september 29, 2013 kl. 20:16

Man kan faktisk fange et spind har jeg læst engang. Men har ikke selv prøvet det, ved at drysse mel på spindet og så skulle man kunne tage et stykke pap og vupti få spindet på……jeg ved ikke om det virker men det var flot. ??

Svar

Merete Hamann september 30, 2013 kl. 19:06

Ja, det er fantastisk. Lige så dejligt det er at være tidligt ude en sommer morgen, så er det også overvældende en september morgen hvor luften bider lidt

Svar

Leave a Comment

Previous post:

Next post: