Ja så flot er den jo heller ikke inden i da den har lidt brune pletter, men det er altså kun lige der hvor stenen har siddet. Hellere en moden advokado, end en der ikke er det.

Men adovokado er også en der høre under rækken af superfood, altså grønt og frugt der er ekstra godt for dit immunsystem og en lang række sygdomme. Er det ikke fantastisk at man kan spise fra sygdomme altså forebygge, eller holde en sygdom i skak ved det man spiser. Det må da være bedre en forskellige pillers bivirkninger og det økonomiske i at købe piller. 

Jeg elsker advokado som guacamole, en dip der er skøn, at dyppe rå grønsager eller chips i . Dippen er også skøn til tilbehør til mange forskellige retter vegetarisk som kødretter.

Advokado skåret i skiver på et brød med æg eller rejer eller begge dele klæder også hinanden rigtigt godt.

Eller bare rå med en ske, dryppet med lidt citron og salt, det tit en del af min madpakke.

Eller skær den i tern og kom den i salatskålen.

Den er også god at putte med i en smoothi med frosne bær, dette lyder måske ulækkert en det syntes jeg bestemt ikke det er efter at have smagt det.

I juice er den også god, sammen med f.eks spinat , og ingefær, citron, det tror man heller ikke lige.

Sjovt nok har jeg mødt en del mænd, der ikke kan lide den men en masse kvinder der elsker den.

Advokado har en række gode vitaminer i sig men også de gode fedtstoffer. Den er god mod kræft og gigt og mange andre sygdomme, alligevel spiser vi den ikke nok. Så husk den nu!