Nova og jeg venter på de mødre og døtre, der har meldt sig til “Mor og datter dag i mindfulness haven”
Jeg var så heldig med vejret, dagen før havde det regnet hele dagen. Men på selve dagen igår blev det solskinsvejr.
Alligevel dækkede jeg op i drivhuset, men det endte med at vi måtte sætte os ud på gårdspladsen, så varmt blev det.
Vi startede med lidt yoga/bevægelse på græsplænen og så gik vi over til en meditation, med visualisering(fantasirejse).
Derefter arbejdede vi med begrebet fordybelse. Vi gik i skoven og lavede nogle naturmandalaer af bønner og natur materialer.
Se her, hvor smukke de blev og som en udtrykte”Man kan jo bruge alt”. Ja, der er masser af muligheder.
Tilbage igen spiste vi frokost, som jeg havde lavet. En af døtrene på 12 år ville altså rigtig gerne have min opskrift på mine mini pizzaer.
Så den får I alle her:
Doreens mini pizzaer
6 dl lunken vand
50 g gær
en tskf. salt
2 spsk.. sukker
100-150 g durum mel
og resten hvedemel(ca. 500 g, kom det i lidt efter lidt, måske skal du ikke bruge så meget)
Du ælter det hele sammen indtil du har en klump.
Stil det til hævning i en time.
Derefter tager du (med lidt vand på hænderne) og former små boller, som du trykker flade på bagepladen.
Fyld:
Ovenpå halvdelen af pizzaerne kommer du en god pizzasovs, som du selv laver eller køber færdig. Jeg havde gjort det sidste denne gang.
Derefter reven ost og oregano.
På den anden halvdel kommer du tynde kartoffelskiver, du har revet på et rivejern, lidt reven ost, oregano og drypper dem med lidt olivenolie.
De bages alle i en 200 grader varm ovn i ca. 20 min. Hold øje med dem, de skal ikke blive for mørke.
Efter pizzaer og grønsags stave, var der pandekager til dessert. Alt sammen økologisk. Det var noget alle kunne lide.
Der var en rigtig hyggelig stemning, hvor børnene også havde lidt tid til at lege og udforske haven.
Vi sluttede af med, at gå ud og spise et “farvel” hindbær lige fra busken. En helt særlig mindfulness oplevelse!