Mindfulness sommer kursus

Mindfulness sommer kursus

– få mere nærvær i hverdagen 

 

Datoer: onsdag den 1.juli,8 juli, 12. aug, 19.aug og 26 aug.

Tid: kl. 19.00-20.30

027

Dette kursus vil  fokuserer på dig og dit velbefindende,  5 onsdage hen over sommeren. Du vil lære, hvad mindfulness er og vi vil veksle mellem teori og praktiske øvelser. Hver gang vil jeg komme med et oplæg, som vi vil have en dialog omkring. Derefter vil der være praktiske øvelser. Der vil indgå blid/ let yoga,åndedrætøvelser, mindful meditation, opmærksomheds øvelser, naturbaseret mindfulness  og en gennemgang af de 7 mindfulness principper.Kurset foregår i mit drivhus, i min have og i den omkringliggende natur. Kurset er for både kvinder og mænd og kræver ingen forudsætninger.

 

Det særlig unikke ved Doreen er hendes indsigt i naturen og det, at få det kombineret med menneskets udviklingsproces. Det har været en øjenåbner for mig. Bente Lykkemai Sommer  

 

002

Formålet med kurset er at du lærer, hvordan du bedre kan slappe af og finde ro. Prøver at praktiserer mindfulness over et forløb.  At integrerer Mindfulness i hverdagen, imellem kursusdagene og efter kurset er slut. Lærer at inddrage naturen/årstiderne. Så du på den måde opnår mere harmoni, glæde og nærvær.

At du bliver klogerer på dig selv, reducerer og forbygger stress.

 

Husk: Praktisk tøj og tøj efter vejret.  Fodtøj, der kan tåle lidt fugt.

Notesbog og pen. Et liggeunderlag, et tæppe og evt. en lille pude.

Sted: Mindfulness haven, Gyrstinge skovhuse 27, 4173 Fjenneslev (Ringsted)

Pris: 600kr

Tilmelding: på mail til doreen@mind4nature.dk eller på 20940463. Senest den 30 juni kl. 12.00. Kontakt mig også gerne hvis du har spørgsmål.

Underviser: Natur og stressvejleder Doreen Møller Holmquist.