Fuldmånearrangement

Fuldmåne arrangement

fuldmåne
Lørdag den. 23. Juli kl.19.00-22.00
En kursusaften i fuldmånens tegn!
Denne aften skal vi mødes og nyde julis fuldmåne om den er synlig eller ej. For under alle omstændigheder er dens særlige energi tilstede. Vi vil meditere og  “søge viden” om den energi og hvordan vi hver især kan bruge den. Vi takker naturen for dette smukke syn ved en lille cermoni.
Mennesker har mødtes siden tiderens morgen på fuldmåneaftner. Fuldmånens energi har forstærket den spirituelle power på de gamle årstidsfester, til bryllupper, navngivninger og til mange andre cermonier.
En del er særlig følsomme ved fuldmåne tid. Det kan vise sig ved søvnmangel eller ved, at man er særlig sensitiv. Dette er meget almindelig og måske et levn fra dengang vi levede mere i pagt med naturen og dens rytmer.

Sted:
Mindfulness haven
Gyrstinge skovhuse 27
4173 Fjenneslev

Målgruppe: Arrangementet er for alle over 18 år.

Pris: 200kr.

Underviser: Natur og stressvejleder Doreen Møller Holmquist, der har praktiseret shamanisme i over 27år og uddannet i mindfulness.

Medbring: Tøj efter vejret da vi enten er i mit drivhus eller udendørs. Notesbog og pen, hvis du vil notere noget. En blomst du ikke får med hjem igen. En lille “offergave” til naturen/ de vilde dyr, du heller ikke får med hjem igen. Et siddeunderlag/ligge underlag plus et tæppe til at putte dig i.

Tilmeld dig på doreen@mind4nature.dk, senest den. 22. Juli  kl.12.00

Jeg sørger for varm te/kaffe og lidt “måne” guf.

www.mind4nature.dk