Her er en skøn efterårs salat.
(der bliver til to dage, til 2-3 personer)
1 kg rødbeder
4 æbler
1 lille rødløg
lidt reven peberrod
2 spsk. olivenolie
1 tskf. citronsaft
1 spsk. balsamico
salt/peber
Du tager nogle rødbeder og skrubber dem med en grønsags børste og koger dem med skræl på til de møre. Stik i dem og mærk efter.
Så afkøler du dem og skærer dem i tern.
Derefter tager du nogle æbler og skærer i tern, uden skræl.
Et lille rødløg og skræller og skærer i bitte små tern.
Lidt reven peberrod.
Bland det hele med dressingen.
Har godt af at trækken en times tid.
Det bliver en meget smuk salat.
Stor var fornøjelsen, da det var mine egne rødbeder, jeg såede i foråret og egne æbler!
spændende
God idé med æbler og rødbede. Det vil jeg prøve en af dagene.
Mon man kunne bage rødbederne i stedet for at koge dem? Så bevarer man alle de gode næringsstoffer der ellers ville gå tabt i kogevandet 😉
Mvh. Erik
Det kan man sagtens, god fornøjelse
Kærlig hilsen Doreen