Herhjemme tåler vi ikke så godt købeæbleskiver eller dem folk bager med bagepulver. Vores maver vokser og det giver luft i maven. Men vi kan jo godt lide de runde kugler engang imellem her i julen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Så i dag prøvede jeg at lave en potion på en gærdej og heldigvis smagte de ikke af gær. Nok fordi jeg lod dejen hæve længe nok.

Syntes også de blev okay lette, luftige og runde.

 

 

 

 

 

 

 

 

Du får lige link til dem her: http://www.krittewitt.dk/2012/11/bleskiver-som-mor-laver-dem.html

Måske kan du ikke tåle gluten, så er der en opskrift her:

http://www.madbanditten.dk/2017/11/25/glutenfrie-aebleskiver/

Eller er veganer, så der også en opskrift på det: https://miasommer.wordpress.com/2012/12/10/aebleskiver/

Så der er ingen grund til, at gå glip af æbleskiver.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sådan er det med alt vi spiser om det er jul eller ej. Find det mad, som din krop har det bedst med.

Jeg lavede mine æbleskiver ved at putte et lille stykke æble i hver, som man gjorde i gamle dage. Deraf navnet æbleskiver.