“Stille dage”(1. dags retreat)

028

Fra april-oktober kan du booke dig ind på en “Stille dag”.

Disse dage har du mulighed for, at tilmelde dig en “stilledag” på min grund. Brug sådan en dag til, at holde en pause fra hverdagens stress og jag. Til at oplade dine indre “batterier”. Kom i kontakt med dig selv. Nyd naturen og det at blive forkælet. Få mere energi.

012

Disse dage er kun til en enkelt person, men kan også arrangeres til et par eller en lille gruppe.

 

Programmet ser sådan ud:

10.00-11.00 Du møder ind,lidt yoga og en fælles meditation med mig

11.00-15.00 Du er alene i naturen

15.00-16.00 Evaluering med mig(eftermiddags kaffe/kage)

Du låner et liggeunderlag/tæppe(hvis ikke du selv har med) og så får du en madpakke og noget af drikke med til dit ophold. (Sig ved tilmelding, hvis der er noget du ikke kan tåle). Maden er lavet fra bunden og vegetarisk, ofte med planter fra haven.

003

Et eksempel på en madpakke og hvad man får med sig ud i naturen

Camilla Larsen

Da jeg ankom til stilledag, blev jeg ikke kun modtaget varmt af Doreen men også af den firbenede Nova, en glad hund som løfter enhver stemning. 
Det var rart at starte med en indledende snak samt en meditation så jeg lige kunne lande ordentligt. Dernæst var jeg på egen hånd i 4 timer og nød godt at den meget smukke natur. Udover Doreens dejlige have med udsigt til marker er der også en meget smuk bøgeskov lige op til. Der er virkelig grønt hvorend man kigger hen og meget højt til himlen, en dejlig kontrast til det støjende København. 
Doreens drivhus havde jeg som base, er dejligt sted at sidde med udsyn over marken og lyden af fuglefløjt, en lille oase hvor man kan sidde og falde i staver og glemme alt om tid. 
Doreens hjemmelavet frokost var en himmelsk smags oplevelse med alt godt fra urtehaven, og alle mine sanser blev stimuleret. Nok den bedste frokost jeg har fået i lang tid. 
Jeg nød alle mine timer hos Doreen, roen indfandt sig i alle mine celler og jeg havde ikke lyst til at tage hjem igen. Hos Doreen følte jeg mig meget velkommen og hjemme, og stedet er en sand og sund oase for sjæl og sind. 

034

Man kan benytte hele grunden på 7 hektar(have, mark, å og egen lille skov) og  den offentlige skov lige overfor.

015

Benytter du selve Mindfulness haven, skal du have det okay med at der kan være en hund.

002

 

Husk tøj efter vejret og sko, der kan tåle fugt i græsset.

Adressen:

Mindfulness haven

Gyrstinge skovhuse 27

4173 Fjenneslev (Ringsted)

Pris:

500kr, tilmeld dig på doreen@mind4nature.dk

Sådan en dag kan også gives som en gave, så køber du et gavekort.

 

 

 

 

{ 2 comments… read them below or add one }

Lisbeth Gitte Krog maj 21, 2015 kl. 04:34

Hvor er det henne ? Adresse?
Jeg bor i Grenaa
Hilsen Lisbeth

Svar

Doreen maj 21, 2015 kl. 06:20

Kære Lisbeth
Det er på Sjælland(midt). Jeg bor i Ringsted kommune men det hedder nærmere Gyrstinge området.
Adressen er:
Mindfulness haven
Gyrstinge skovhuse 27
4173 Fjenneslev

Svar

Leave a Comment

{ 2 trackbacks }