1:1

 • Behandlinger

  Mine stressbehandlings tilbud i Mindfulnesshaven.

  I en behandling kan der indgå coaching, mindfulness, naturbaseret mindfulness, naturvejledning, healing og i særlige tilfælde shamanisme

  Alt efter, hvad vi aftaler i fællesskab og hvad du har lyst til?

  En behandling foregår nogenlunde sådan:

  • at vi først har en samtale.
  • derefter foregår selve behandlingen eller vi hopper videre til næste punkt.
  • det hele slutter af med stilhed eller naturbaseret mindfulness øvelser i min have / naturen. På den måde får din krop og dit sind pause til at integrere det der er foregået og snakket om. Dette er vigtigt i forbindelse med stress.

  Husk at du når ikke dine mål ud af ingenting. Det er en beslutning du selv skal tage og du skal følge beslutningen op med aktiv handling. Det er at tage ansvar for dig og dit liv. Målet er at du  gerne skal føle at du er kaptajn på dit eget skib.

  Det jeg gør er at støtte, vejlede, lytte med hjertet og se dine styrker.

  Jeg vil vise dig muligheden for, at du kan gøre det, som du selv mærker, er godt for dig at gøre.

  I nogle tilfælde udfører jeg en direkte behandling, men i de fleste tilfælde skal du selv i gang med arbejdet, men med mig til at holde dig på sporet.

  Du skal lære at arbejde med at være dig selv tro. Du lever DIT liv. Det er DIT ansvar. Det er DIN opgave at finde din power, men jeg vil gerne vise vej.

  Du skal vide at ting tager tid også stress og det ville være bullshit, at sige andet.

  Coaching:

  Coaching er en spørge teknik, hvor jeg spørger og du svarer efter Manning inspire 6 coaching trin. Du skal have et mål, hvor du gerne vil udvikle dig eller nå et mål,” f.eks Jeg vil gerne blive bedre til….. eller “Jeg vil gerne kunne ….”.

  Coaching handler om, at hjælpe dig med, at nå dit mål, og hvad der forhindrer dig i at opnå det og derefter hjælpe dig til at nå det, på en effektiv og sjov måde. Du kan blive coachet på alle livsområder.

  Mindfulness:

  Er “bevidst nærværende opmærksomhed”.

  Mindfulness behandling trænes gennem samtale, meditation, nye tankemønstre og øget kropsbevidsthed, blandt andet gennem yoga. Mindfulness skal trænes som en muskel. Det kan gøre dig gladere og give dig mere overskud. Mindfulness er godt til at klare stress og dagligdags problemer på. Naturen kan inddrages.

  Naturen:

  Jeg kan gå i naturen med dig og det vil i mange tilfælde være healing for dig. Jeg kan gå sammen med dig ud af dit problem. Vi kan lave naturbaseret mindfulness. Eller vi kan bruge naturen på et dybere plan for, at du kan få dybere kontakt og føle dig forbundet. Dette er godt hvis du er stressramt.

  Shamanisme (kun for dem der har lyst til det):

  Er en urgammel teknik til mere styrke, og visdom. Shamanisme har og eksisterer blandt naturfolk, den dag i dag. Man tror på at alt er besjælet (Animisme) og at shamanen kan tale og rådføre sig med åndeverden, hvor han henter råd, viden og healer ud fra.

  Du kan komme med problemer og sygdom og jeg vil se hvad jeg kan gøre, ud fra shamanistiske behandlings metoder:

  Kraftdyrhentning: Jeg henter et kraftdyr til dig eller lærer dig selv at gøre det. Dette kan give stor healing, styrke og give livsmodet tilbage.

  Soul retrieval: Jeg henter en sjæledel tilbage til dig, som er forsvundet fra dig, under f.eks en traumatisk oplevelse. Folk der mangler en sjæledel føler ofte at der mangler noget og har mistet livsmodet.

  Healing: Kan bruges ved stress og efter sygdom, hvor du skal til hægterne igen.

  Shamanic counselling: Er en spirituel rådgivnings metode baseret på klassisk shamanisme. Her lærer du at finde svarene selv, ved at lære de shamanistiske teknikker til at kunne det.

  Døden: Jeg kan komme ud og rense dit hus, for problemer med ånder. Jeg kan give dig healing, efter at du har mistet en kær.

  Priser:

  En time 800kr

  Et individuelt stress forløb af 6 x 2 timer: 2800kr

  Sted: Gyrstinge Skovhuse 27, 4173 Fjenneslev

  Eller i København (et lokale jeg booker)

  I særlige tilfælde kan jeg også komme til dig. Transportudgiften afregnes særskilt.

  Kontakt: doreen@mind4nature.dk

  Natur og stressvejleder Doreen Møller Holmquist. Pædagog, Naturvejleder, mindfulness instruktør, Manning inspires 6 coaching trin, og 23 år erfaring med shamanisme (natur spiritualisme/healing).

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment